Stationair › Automotive › Motive ›

Wetac uw accu specialist

stationair, automotive, motive


Welkom op de website van de WETAC groep.

Wetac is opgericht in 1985 als batterij en accu specialist en is sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste onafhankelijke spelers op het gebied van accu’s en batterijen in Europa. Met onze hoofdvestiging in Ede (Nederland) en vestigingen in Duitsland, Engeland en de Tsjechische Republiek bedienen wij momenteel 25 landen in de Europese gemeenschap en exporteren we ook ver daarbuiten naar landen in het Midden Oosten en Afrika.  

Wetac heeft zich gespecialiseerd in drie disciplines namelijk: Automotive, Stationair en Motive Power. Binnen elke discipline staat er een team van accu-specialisten voor u ter beschikking die u kunnen adviseren over de laatste stand van zaken en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van batterijen, accu's maar ook laadsystemen en dergelijke direct aan batterijen gerelateerde artikelen.

Lees meer

STATIONAIR

Wetac Stand-By BV is specialist in accu’s voor stationaire toepassingen.

Wetac Stand-By staat voor een uitgebreid pakket stationaire accu’s waaronder Wing Battery, Yuasa, Global Battery en Northstar Battery, en ook voeding systemen en acculaders.

Deze accu’s en batterijen worden toegepast in: noodstroom voorzieningen, telecom systemen, alarm installaties, UPS, noodverlichting en medische apparatuur.

De specialisten van Wetac Stand-by installeren complete systemen en leiden desgevraagd ook uw medewerkers op. Op die manier bent u niet alleen verzekerd van een deskundige installatie, maar ook van een efficiënt gebruik van uw apparatuur. Storingen of zelfs uitval kosten u immers geld; dat weten wij. Vandaar dat wij u ook de mogelijkheid bieden om continu verzekerd te zijn van een optimaal functionerende energievoorziening. Bij Wetac Stand-By kunt u een inspectiecontract en/of onderhoudscontract afsluiten. Daarmee bent u altijd verzekerd van grondig onderhoud aan de batterijen, laders, voedingen en systemen die door Wetac Stand-By geleverd zijn. En dat terwijl u er zelf geen omkijken meer naar heeft!

Lees meer

AUTOMOTIVE

Wetac Automotive is specialist in startaccu’s, hobby accu’s en industriële batterijen.

Wetac Automotive distribueert de accu’s van Global Battery, Bosch, Optima, MotoPower, Sonnenschein  in diverse technologieën zoals bijvoorbeeld lood-zuur AGM ,EFB, Gel, lithium, semie-tractie en vol tractie.

Deze accu's en batterijen worden toegepast in: auto's, vrachtwagens, motors, oldtimers, boten, caravans, elektrische rolstoelen, landbouwmachines, heftrucks en intern transport.

Verder bieden onze specialisten u ook verschillende accu gerelateerde oplossingen toebehoren en accessoires zoals laders en testers.

Lees meer

MOTIVE POWER

Wetac Motive Power: specialist in accu's voor cyclische toepassingen.

Motive Power distribueert de onderhoudsvrije MOVE batterijen (van 12 tot 400Amp) in de AGM- en GEL technologie. Daarnaast zijn wij de centrale Europese distributeur voor US Battery, toonaangevend in traditionele DEEP-CYCLE lood/zuur batterijen.

Onze accu's en batterijen worden toegepast in golfkarren, schrob- en veegmachines, elektrische rolstoelen/scootmobielen en hoogwerkers.

Ook zijn wij ook het aangewezen adres voor aanverwante producten zoals automatische vulsystemen en hoogfrequente laders. Daarnaast is Wetac Motive Power distributeur van de producten van Battery Watering Technologies® in Europa.

Lees meer