Stand-By

Gesloten, onderhoudsvrije loodaccu’s.
Wetac Stand-By staat voor een uitgebreid pakket stand-by accu’s waaronder Wing Battery, Yuasa, Global Battery en Northstar Batteries, voedingssystemen en acculaders.

Van installatie tot instructie.
De specialisten van Wetac Stand-By installeren complete systemen en leiden desgevraagd uw medewerkers op. Zo bent u niet alleen verzekerd van een deskundige installatie, maar ook van een efficiënt gebruik van uw apparatuur. En is wel zo voordelig. Temeer daar medewerkers met de opgedane kennis zelf ‘eerst hulp’ kunnen bieden bij eventuele problemen.

Optimaal onderhoud.
Storingen of zelfs uitval kosten u immers geld; dat weten wij. Vandaar dat wij u ook de mogelijkheid bieden om continu verzekerd te zijn van een optimaal functionerende energievoorziening. Bij Wetac Stand-By kunt u een inspectiecontract en/of onderhoudscontract afsluiten. Daarmee bent u altijd verzekerd van grondig onderhoud aan de batterijen, laders, voedingen en systemen die door Wetac Stand-By geleverd zijn. En terwijl u er zelf geen omkijken naar heeft!


Wetac Stand-by

Wetac Stand-By is ook het aangewezen adres voor vervanging en montage van batterijsets en apparatuur waarmee u de conditie van de batterijen kunt bewaken en testen. Met deze apparatuur bent u er zeker van dat de batterijen de capaciteit leveren waarvoor u ze heeft aangeschaft.

Laat u adviseren

Wat heeft u nodig? Wetac Stand-By adviseert u daar graag in. Afhankelijk van het gewenste model kunnen wij Back-up power van 0,8 Ah tot 9000 Ah aanbieden. Wetac Stand-By meet voor u de capaciteit met behulp van een geavanceerd celbewaking systeem. Na de meting ontvangt u van ons een uitgebreid advies, waarbij ook per cel de conditie en de nog te verwachten levensduur wordt opgegeven.

Hoogwaardige producten

Hoogwaardige producten die wij leveren aan de meest uiteenlopende sectoren. Van de medische wereld tot aan de luchtvaart en de telecommunicatiemarkt.