Motive

Wetac Motive Power B.V. is specialist in accu's voor cyclische toepassingen.

Wetac Motive Power distribueert de onderhoudsvrije MOVE batterijen (van 12 tot 240 Amp) in de AGM- en GEL technologie. Daarnaast zijn wij 'master'-distributeur voor US Battery in Europa.

Typische toepassingen voor onze deep-cycle batterijen zijn: golf/utility voertuigen, schaarliften, hoogwerkers, schrob- en veegmachines, elektrische rolstoelen en scootmobielen.

Natuurlijk kunt u ook voor aanverwante producten als laders en batterij vulsystemen bij ons terecht. Sinds 2014 zijn wij leverancier én Europees verdeler van de vulsystemen van Battery Watering Technologies®.

Wetac Motive Power staat voor:

  • Gedegen kennis en ervaring in cyclische accu's en aanverwanten
  • Uitgebreid productgamma 
  • Perfecte prijs/kwaliteit verhouding op alle producten 
  • Een efficiënt logistiek systeem
  • Flexibiliteit in bedrijfsvoering 

Een betrouwbare partner met een langetermijnvisie.


Hoogwaardige producten

Welke wij leveren aan fabrikanten, importeurs en distributeurs. We zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren, denk hierbij aan: hoogwerkers, mobiliteit, golf, schoonmaak en de industriele branche.

Wetac Motive Power

Is ook het aangewezen adres voor zaken als lange termijn planning maar ook promotionele- en technische ondersteuning om het beste resultaat uit onze samenwerking te halen.  

Laat u adviseren

Wat heeft u nodig? Wetac Motive Power adviseert u daar graag in. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de expertise om u hierin optimaal te ondersteunen.